Last post 1 hour 57 min ago
Posts last week 156
Average response time last week 29 min
All time posts 50575
All time tickets 8005
All time avg. posts per day 20

Helpdesk is open from Monday through Friday CET

Please create an (free) account to post any question in the support area.
Please check the development versions area. Look at the changelog, maybe your specific problem has been resolved already!
All tickets are private and they cannot be viewed by anyone. We have made public only a few tickets that we found helpful, after removing private information from them.

#6105 – sh404SEF - and HOME

Posted in ‘Pre-sale questions’
This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Thursday, 16 April 2015 05:48 UTC
nikolajwitte
I have Yootheme - Venice and everytime I start jusing sh404SEF for url optimization the 'Home' stops working - well it looks stange. If I click the 'home' ind the menu evevrything works well again. Any help?
I do have sh404SEF and "Catherine" is working to move me over here from the last place :-) Hope it is ok - I just realy need to solve the problem!
Friday, 17 April 2015 12:37 UTC
wb_weeblr
Hi

We provide support through our helpdesk, so please head over there: https://weeblr.com/helpdesk and open a ticket!

Thanks and regards
 
Friday, 17 April 2015 14:14 UTC
nikolajwitte
That is great but.......I get this

"

Our helpdesk is organized around tickets. Should you want to make a request, open a new ticket - in one of the categories below, and all messages between us will be sent and received through that unique ticket. Please open a new ticket for each issue or topic you want to discuss, this is so much easier to track :-)
Helpdesk for sh404SEF and Josetta



Sorry, the helpdesk is only for subscribers. Maybe you haven't logged-in yet? Please do so from the main menu. Otherwise, please consider one of our subscription plans."


So I am not allowed to ask a question. Can you help me with that????
Friday, 17 April 2015 14:28 UTC
wb_weeblr
Hi

If you're logged in, you may want to log out and back in. Your subscription is activated, so you should be all good. Claering browser cache may help, especially if using Chrome.

Rgds
 
Thursday, 14 May 2015 13:56 UTC
intech6tem
Hello,
I encountered the same problem with a yootheme template (Digit Theme).
After SH404 activation (J 3.4, SH404SEF 4.4.9.2487) Home button work well but use a specific url like : mywebsite.com/home.html, but logo (lined to the domain name mywebsite.com) show hidden article from home page and some modules were not displayed.
Checking the site by url get the same problem.
The only solution I've found to correct it quickly is to have a redirection in my .htaccess like this "Redirect /index.html http://mywebsite/home.html"
This solution does not seem to be optimal, and if some one know the right config to correct it, I would prefer
Thanks
Saturday, 16 May 2015 11:13 UTC
messagedj
you probably have your frontpage default language setting not right.

for example. I also run the Yootheme Venice. I installed the language Dutch and set it as default language.

now go to Extensions --> Language --> Content

Click new, and create a content language. In my case i created a Dutch content language,

Without this it will redirect to home.html, and most of the time without loading your home modules.
This ticket is closed, therefore read-only. You can no longer reply to it. If you need to provide more information, please open a new ticket and mention this ticket's number.