• Home
  • Get help
  • Ask a question
Last post 5 hours 58 min ago
Posts last week 247
Average response time last week 17 min
All time posts 56622
All time tickets 8814
All time avg. posts per day 20

Helpdesk is open from Monday through Friday CET

Please create an (free) account to post any question in the support area.
Please check the development versions area. Look at the changelog, maybe your specific problem has been resolved already!
All tickets are private and they cannot be viewed by anyone. We have made public only a few tickets that we found helpful, after removing private information from them.

#8920 – Choosing Custom Social Network Image

Posted in ‘4SEO’
This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Friday, 22 July 2022 12:58 UTC
masonmj76

For the following page:

https://www.xxxx.com/wartime-memorabilia/sell-appraise-buy-edged-weapon-sword-bayonet-fighting-knife-dagger-bayonet-auction-9-22

I wanted to choose my own Social Image for 4SEO as the one it was choosing was an image off the page itself and not the primary event image I had set for the event page.

In trying to choose this image, I was able to navigate through my folders and select the image, but once selected using the 4SEO navigation tool, there was no way for me to set / save this image as the default image for social sharing. I was stuck. See attached.

This being the case, I then opted to copy and paste the url of the image into the field provided on the 4SEO social image page. I was able to paste it, but then only a white image box appears as the image and not the actual image. See attached.

Is the image I am selecting too large to use as the social image and this is causing the problem? Or is there an issue with 4SEO?

Thank you for your help.

Kind Regards,

Malcolm

Friday, 22 July 2022 13:44 UTC
wb_weeblr

Hi

I don't think you were stuck, from your screenshot. It appears you screen is too small to view the entire width of the image browser and a scrollbar has appeared at the bottom. 

Scrolling to the right, you should see the Select and Close button.

but then only a white image box appears as the image and not the actual image. 

That sounds about right, it appears you copy/pasted not only the image URL but also the word "Selected" then a space then the relative URL for the image:

Either selecting the image, or copy/pasting the full image address should work fine.

Best regards

Yannick Gaultier

weeblr.com / @weeblr

 

 

 
Friday, 22 July 2022 14:46 UTC
masonmj76

Thank you so much for the quick reply.

Problem solver.

Have a great day.

Kind Regards,

Malcolm

This ticket is closed, therefore read-only. You can no longer reply to it. If you need to provide more information, please open a new ticket and mention this ticket's number.