so a couple of weeks ago i update k2 in Joomla to version 2.8 and ive notice since then that ive had a significant drop in the index status off all my AMP pages... basically from 90 to 2.. and will probably be 0 soon.

Any help?

https://travelpark.co.nz/images/Capture.PNG
Responses (4)
  • Accepted Answer

    Monday, September 11 2017, 07:10 AM - #Permalink
    Hi

    As you can see on the chart, what happened is that your pages became invalid, and so they are unindexed. You have to check your pages validity on a regular basis, especially after updates of core extensions. Not sure which version of wbAMP you are using. The community version does not have any support for K2, so I assume you are using the standard edition. If so, please check pages validity and then open a ticket at the helpdesk,which is where we can provide support.

    Rgds
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Monday, September 11 2017, 09:24 PM - #Permalink
    The weird thing is all my amp pages are validating fine.. it seems to just be dropping.. could it be unrelated?
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Monday, September 11 2017, 10:45 PM - #Permalink
    Actually, I've just figured it out after being puzzled by this for a while.. this had nothing to do with my AMP plugin, it was just because I changed my Website to HTTPS rather than HTTP and hadn't added the HTTPS versions of my website into my search console..

    So i was losing indexes on my non https version... because obviously they were being indexed on my https version ;)
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Tuesday, September 12 2017, 10:34 AM - #Permalink
    Ah! a good reminder that the devil's in the details!

    Rgds
    The reply is currently minimized Show
Your Reply