• Home
  • Get help
  • Get support

wbAMP

Closed
 #5197: Invalid structured date and amp-moustache

Latest post by wb_cati on Thursday, 18 October 2018 13:05 UTC Created on Monday, 20 August 2018 14:06 UTC by Frank Romeike

Closed
 #5250: How to modify wbAMP template ?

Latest post by wb_cati on Thursday, 18 October 2018 12:44 UTC Created on Monday, 24 September 2018 21:03 UTC by persilou

Closed
 #5186: image not found

Latest post by wb_cati on Wednesday, 22 August 2018 12:30 UTC Created on Tuesday, 14 August 2018 16:30 UTC by angel-moncada-gmail-com

Closed
 #5191: Problems with "amp-mustache"

Latest post by wb_cati on Wednesday, 22 August 2018 12:23 UTC Created on Thursday, 16 August 2018 16:30 UTC by lalitovalera

Closed
 #5142: Newsarticle = "A value for the image field is required"

Latest post by wb_cati on Tuesday, 14 August 2018 13:38 UTC Created on Tuesday, 24 July 2018 15:26 UTC by miamiman

Closed
 #5120: Prohibited or invalid use of HTML Tag

Latest post by wb_cati on Tuesday, 14 August 2018 13:35 UTC Created on Wednesday, 11 July 2018 16:10 UTC by johnvonahlen

Closed
 #5141: AMP has no structured data

Latest post by wb_cati on Tuesday, 14 August 2018 13:28 UTC Created on Tuesday, 24 July 2018 12:50 UTC by PIM

Closed
 #5131: does not work with component saxum

Latest post by wb_cati on Tuesday, 14 August 2018 13:12 UTC Created on Wednesday, 18 July 2018 12:01 UTC by adilco

Closed
 #5161: no menu to choose

Latest post by wb_cati on Tuesday, 14 August 2018 13:07 UTC Created on Friday, 03 August 2018 10:10 UTC by tomasz-brzozowski-impresjapr-pl

Closed
 #5148: Start Page

Latest post by wb_cati on Tuesday, 14 August 2018 13:01 UTC Created on Thursday, 26 July 2018 19:49 UTC by Computerhilfe

Closed
 #5074: White page with 1.12.0.790

Latest post by wb_cati on Friday, 20 July 2018 07:55 UTC Created on Tuesday, 26 June 2018 20:16 UTC by Rotate

Closed
 #5108: wbAMP Image Null structured Google

Latest post by wb_cati on Friday, 20 July 2018 07:54 UTC Created on Sunday, 08 July 2018 23:52 UTC by queno18

Closed
 #5064: Started to receive errors on amp pages

Latest post by wb_cati on Friday, 20 July 2018 07:50 UTC Created on Thursday, 21 June 2018 20:46 UTC by balgev

Closed
 #5096: DIFFERENCES (wbAMP) de (wbAMP - Community Edition)

Latest post by wb_cati on Friday, 20 July 2018 07:48 UTC Created on Thursday, 05 July 2018 08:07 UTC by Varonblu

Closed
 #5083: Missing or invalid structured data item

Latest post by wb_cati on Friday, 20 July 2018 07:45 UTC Created on Friday, 29 June 2018 03:01 UTC by firman

Closed
 #4947: support for wbAMP plugin

Latest post by wb_cati on Tuesday, 26 June 2018 16:02 UTC Created on Wednesday, 16 May 2018 11:56 UTC by rafa3210

Closed
 #4958: Wbamp Download is Broken *IT's NOT FULL" It is Community Version compressed and named full but it's NOT! Breaks amp template!

Latest post by wb_cati on Tuesday, 26 June 2018 15:53 UTC Created on Friday, 18 May 2018 05:01 UTC by MrSandman

Closed
 #4963: wbAMP + SEF advance = error 404

Latest post by wb_cati on Tuesday, 26 June 2018 15:46 UTC Created on Saturday, 19 May 2018 01:45 UTC by ccsaintseiya

Closed
 #4961: multilanguage menu support

Latest post by wb_cati on Tuesday, 26 June 2018 15:43 UTC Created on Friday, 18 May 2018 13:44 UTC by tansely

Closed
 #4968: amp-carousel

Latest post by wb_cati on Tuesday, 26 June 2018 15:29 UTC Created on Sunday, 20 May 2018 22:43 UTC by tansely

Closed
 #4974: Structured data

Latest post by wb_cati on Tuesday, 26 June 2018 14:53 UTC Created on Wednesday, 23 May 2018 07:48 UTC by mxcpz

Closed
 #5028: PageSpeed Insights Results

Latest post by wb_cati on Tuesday, 26 June 2018 14:46 UTC Created on Wednesday, 06 June 2018 17:12 UTC by jorge-batres-gmail-com

Closed
 #4981: Tracking Analytics Custom Dimension

Latest post by wb_cati on Tuesday, 26 June 2018 14:35 UTC Created on Thursday, 24 May 2018 12:03 UTC by biosalus

Closed
 #5072: Modify Header

Latest post by wb_cati on Tuesday, 26 June 2018 14:16 UTC Created on Tuesday, 26 June 2018 06:13 UTC by firman

Closed
 #4913: Upgrading from Community to paid version

Latest post by wb_cati on Tuesday, 29 May 2018 08:02 UTC Created on Wednesday, 02 May 2018 05:52 UTC by mghazal

Closed
 #4914: AMP menu

Latest post by wb_cati on Tuesday, 29 May 2018 08:00 UTC Created on Wednesday, 02 May 2018 15:10 UTC by Ingin

Closed
 #4922: AMP version of the article showing only half content

Latest post by wb_cati on Tuesday, 29 May 2018 07:57 UTC Created on Saturday, 05 May 2018 18:17 UTC by Taugustine

Closed
 #4975: données structurées non valides

Latest post by wb_cati on Tuesday, 29 May 2018 07:55 UTC Created on Wednesday, 23 May 2018 11:58 UTC by apram

Closed
 #4929: 4 errors and 1 warning

Latest post by wb_cati on Tuesday, 15 May 2018 16:56 UTC Created on Wednesday, 09 May 2018 16:09 UTC by 7of9

Closed
 #4799: Menu Issue

Latest post by wb_cati on Tuesday, 08 May 2018 16:07 UTC Created on Wednesday, 21 March 2018 10:25 UTC by kriru

Closed
 #4805: Multiple ADS display on same AMP Page

Latest post by wb_cati on Tuesday, 08 May 2018 16:01 UTC Created on Thursday, 22 March 2018 06:18 UTC by kriru

Closed
 #4824: A value for the image field is required.

Latest post by wb_cati on Tuesday, 08 May 2018 15:57 UTC Created on Wednesday, 28 March 2018 17:38 UTC by 7of9

Closed
 #4879: metadata

Latest post by wb_cati on Tuesday, 08 May 2018 15:46 UTC Created on Friday, 20 April 2018 12:54 UTC by medicaltravel

Closed
 #4798: Webmaster tools no amp pages indexed

Latest post by wb_cati on Wednesday, 28 March 2018 12:47 UTC Created on Wednesday, 21 March 2018 10:00 UTC by gnavarro

Closed
 #4736: No more fallback elements in meta data

Latest post by wb_cati on Wednesday, 28 March 2018 12:33 UTC Created on Sunday, 04 March 2018 21:29 UTC by jfquestiaux

Closed
 #4676: Missing shLib, or not enabled, AMP plugin cannot run.

Latest post by wb_cati on Wednesday, 28 March 2018 12:30 UTC Created on Saturday, 17 February 2018 20:42 UTC by stuart-launchexperts-co

Closed
 #4748: Multilanguage problem: wbamp footer can have only one language version

Latest post by wb_cati on Wednesday, 28 March 2018 12:26 UTC Created on Wednesday, 07 March 2018 21:07 UTC by mikyamp

Closed
 #4817: Need more info regarding the new template

Latest post by wb_cati on Wednesday, 28 March 2018 12:19 UTC Created on Monday, 26 March 2018 14:08 UTC by ASERKISIAN

Closed
 #4282: #4017 – Accelerated Mobile Pages (AMP) Auto Ads - Adsense

Latest post by wb_cati on Monday, 26 February 2018 13:14 UTC Created on Thursday, 02 November 2017 17:51 UTC by Taugustine

Closed
 #4278: Slow Loading AMP pages

Latest post by wb_cati on Monday, 26 February 2018 13:14 UTC Created on Thursday, 02 November 2017 07:00 UTC by rodfarrell

Closed
 #4261: When using New routing system in Joomla 3.8 Amp page does not work

Latest post by wb_cati on Monday, 26 February 2018 13:08 UTC Created on Monday, 23 October 2017 16:38 UTC by carcam

Closed
 #4151: 3.8... any noted issues?

Latest post by wb_cati on Monday, 26 February 2018 13:05 UTC Created on Monday, 25 September 2017 20:17 UTC by dmccreary

Closed
 #4140: form in AMP

Latest post by wb_cati on Monday, 26 February 2018 13:04 UTC Created on Sunday, 24 September 2017 16:57 UTC by Verticalife

Closed
 #4666: Images don't show in modules

Latest post by wb_cati on Tuesday, 20 February 2018 16:07 UTC Created on Thursday, 15 February 2018 09:10 UTC by jfquestiaux

Closed
 #4647: Scripts code is visible and doesn't work

Latest post by wb_cati on Tuesday, 20 February 2018 15:41 UTC Created on Monday, 12 February 2018 07:19 UTC by mikyamp

Closed
 #4419: wbamp-link adds a trailing slash on "Home" default Joomla menu item....

Latest post by wb_cati on Tuesday, 20 February 2018 15:24 UTC Created on Friday, 15 December 2017 18:19 UTC by MrSandman

Closed
 #4558: Adding AMP components

Latest post by wb_cati on Tuesday, 20 February 2018 15:03 UTC Created on Wednesday, 24 January 2018 15:48 UTC by OSDwebsmaster

Closed
 #4567: amp pages give 404 error after upgrading to joomla 3.8.3

Latest post by wb_cati on Tuesday, 20 February 2018 14:50 UTC Created on Friday, 26 January 2018 10:09 UTC by miguelherrero

Closed
 #4588: Iframe

Latest post by wb_cati on Monday, 19 February 2018 17:50 UTC Created on Wednesday, 31 January 2018 17:13 UTC by mikyamp

Closed
 #4600: The mandatory attribute '⚡' is missing in tag 'html ⚡ for top-level html

Latest post by wb_cati on Monday, 19 February 2018 17:45 UTC Created on Friday, 02 February 2018 15:22 UTC by colombo